ponad 5 lat temu


Wiosenne kanapki

Od najmłodszych lat powinno się rozwijać świadomość prawidłowego odżywiania. W związku z tym trzylatki z grupy Kubusia Puchatka rozmawiały o tym, w jaki sposób dbać o swoje zdrowie. Robiły też kanapki, wykorzystująć nowalijki oraz warzywa wyhodowane w sali tj. rzeżuchę i szczypior. Kolorowe, bogate w witaminy kanapki zajadały ze smakiem, czego dowodem jest zdjęcie.

 





 

Przedszkole Miejskie nr 7 "Bajkowy Świat" Gorzów Wlkp.

Barbara Błaż
Ostatnio on-line:
2 miesiące temu

Barbara Błaż dodał/a również:


Dynia smaczna i zdrowa
Odwiedzono: 239
Spotkanie z panią strażak
Odwiedzono: 1578
Pogotowie gniazd w budowie
Odwiedzono: 992
Zdrowa żywność
Odwiedzono: 4144

Polecane




Materiały do realizacji
we wrześniu i październiku!

Zamów